Kirsten Brouwer Dressage | Foundation
15625
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15625,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
Stokmaat

169 cm

Stamboek

KWPN

Goedgekeurd bij onder andere

KWPN

Dekgeld

€ 1200,- excl. btw. en verzendkosten

Datum

12 April 2010

Categorie
Sport- dekhengst
Over dit paard

Foundation is een modern sportpaard zoals kenners het tegenwoordig graag zien. Hij beschikt over een uitstekend karakter en hij heeft gangen die daarbij passen. Hij heeft zeer veel kwaliteit om het ver te schoppen in de sport. In 2013 gooide hij hoge ogen met zijn uitstekende stap tijdens het KWPN verrichtingsonderzoek. De commissieleden beloonden zijn stap met een negen. Foundation beweegt met heel veel souplesse en heeft een goede verbinding. Hierdoor geeft hij zijn ruiter een goed gevoel.

Moeder Wiana werd met hoge cijfers opgenomen in het stamboek en voert de predikaten ster en preferent. Zij gaf, naast Foundation, de twee keurmerries Ciana (van Tuschinski) en Eva Wiana (van United). Grootmoeder Liane staat ook garant voor op en top sportpaarden. Haar eerste veulen was al direct raak, dit was de KWPN hengst en Krack C-zoon Redford. Daarnaast gaf ze ook nog drie sportpaarden die op Z2-niveau acteren.

De vader van Foundation is de hoog in het bloed staande United. Deze uitzonderlijk goed dravende en galopperende topvererver was jarenlang succesvol onder de Nederlandse ruiter Edward Gal. De bloedvoering van Foundation en zijn algehele aanleg als dressuurpaard maken hem, naast een uitzonderlijk dressuurpaard, ook een interessante dekhengst.

Vraag hier uw dekking aan
Na aanvraag van uw dekkingsverzoek zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Hengstkeuze (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw adresgegevens (verplicht)

Naam van uw merrie (verplicht)

Afstamming van uw merrie (verplicht)

Stamboek van uw merrie (verplicht)

Gewenste dekkingsdatum (verplicht)

Opmerkingen / vragen

Upload hier uw stamboekpapier indien aanwezig

Neem de code over (verplicht)
captcha