Kirsten Brouwer Dressage | Ferdeaux
15594
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15594,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
Stokmaat

172 cm

Stamboek

KWPN

Goedgekeurd bij onder andere

KWPN, OLDBG

Dekgeld

€ 1100,- excl. btw. en verzendkosten

Datum

24 April 2010

Categorie
Sport- dekhengst
Over dit paard

Bordeaux eerste jaargang bracht deze schitterende hengst Ferdeaux. Zijn moeder, Part Two, is een ster preferente prestatie- merrie van Ferro. Zij bracht voor Ferdeaux al twee lichte tour paarden van de hengst Goodtimes en een Z- dresuurpaard van de hengst Krack C. De grootmoeder van Ferdeaux, dochter van Le Mexico maal Zonneglans, behaalde het sterpredikaat. Fabiola is moeder van onder andere een Lichte Tour paard van de hengst Metall en een Z2 geklasseerde nakomeling van Equador. De moederlijn volgt met de stermerrie Wenda, een dochter van Rubinstein (v. Lorenz) uit de merrie Jella, een stermerrie van Epigoon x Avenir.

Het onderzoeksrapport bij het KWPN bracht de volgende informatie over Ferdeaux. Ferdeaux is een eerlijke en betrouwbare hengst met een zeer goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De stap is zuiver, goed van ruimte en heeft veel activiteit maar mag nog meer schoudervrijheid tonen. De draf is lichtvoetig, goed van ruimte en gedragenheid. De galop heeft zeer veel kracht, gedragenheid en ruimte. Ferdeaux beweegt met zeer veel souplesse, veel tot zeer veel zelfhouding en balans. Als dressuurpaard heeft Ferdeaux veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel.

Vraag hier uw dekking aan
Na aanvraag van uw dekkingsverzoek zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Hengstkeuze (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw adresgegevens (verplicht)

Naam van uw merrie (verplicht)

Afstamming van uw merrie (verplicht)

Stamboek van uw merrie (verplicht)

Gewenste dekkingsdatum (verplicht)

Opmerkingen / vragen

Upload hier uw stamboekpapier indien aanwezig

Neem de code over (verplicht)
captcha